En anbefaling værd: Et design-selv-garderobeskab

By:

Garderobeskabe er stort set altid upersonlige, alt andet end unikke og svære at få tilpasset til den personlige og unikke måde, vi ofte gerne vil leve på. For garderobeskabet udtrykker alt andet end personlighed. Med andre ord står garderobeskabet jo bare der på sin plads, uden nogen indretnings- eller personlig værdi. Det kan du heldigvis lave om på, hvis du er på udkig efter en bedre løsning.

 

En unik design-selv-funktion

For der findes garderobeskabe, som ikke nødvendigvis er store, klodsede og anstrengende at se på – endda uden at det koster en halv bondegård. Barebilligst.dk tilbyder nemlig en genial måde at designe sit eget skab på. Naturligvis er der begrænsninger på de forskellige muligheder, men de dækker stort set alle tænkelige behov.

 

Først vælger du målene på garderobeskabet – både dybden og længden. Dernæst vælger du dørsystem, gavle, antal døre, overfladen samt eventuelle skabsmoduler. Ved hvert trin har du masser af muligheder, som gør skabet personligt og unikt – og alt andet end klodset, stort og upersonligt. Det må trods alt siges at være den optimale løsning. Når du har valgt de rette designs, både med hensyn til konstruktion, farvevalg og materialevalg, så bestilles skabet ganske simpelt. Det bliver ikke meget lettere. Desuden er der også klare forklaringer på, hvad hvert enkelt trin indebærer.

 

Bedst hos barebilligst.dk

Den omtalte design-selv-løsning, som du kun får hos http://www.barebilligst.dk/, den er bare bedst. For ikke nok med at mulighederne er mange, nemt tilgængelige og klar til at vælge ud fra, så er materialerne også danske. Alt hos barebilligst er nemlig Made in Denmark, hvilket må siges at være et kvalitetsstempel. Derudover er deres priser, som det jo fremgår af navnet, også super gode. Du får således et skab, hvor der ikke er gået på kompromis med den valgte kvalitet, på trods af at prisen er lav.

Posted in: Garderobeskabe